Вътрешни щори

Вътрешни хоризонтални щори
Хоризонталните щори са широко разпостранени у нас поради свята универсалност и практичност. Произвеждат  се от алуминиеви ламели с различна ширина – 16 мм. и 25 мм.Предлагат се в над 30 различни цвята /матирани и металик/ както и дървесна имитация. Семплият и стилен дизаин ги прави подходящи както за жилищни сгради така и за офиси и  производствени помещения. При дървена дограма позволяват монтаж, както пред стъкла така и между стъкла. Предлагаме и модели които са специално разработени за РVС и Алуминиева дограма.
Вертикални щори
Вертикални щориВертикалните щори са изработени от висококачествени антистатични платове с висока степен на износоустойчивост. Предлагат се с ширина на ламелата  127 мм. и разнообразна цветова гама. Монтират се както за самия прозорец, така и за тавана. Механизмите на управление позволяват ламелите да се събират в левия или десния край, както и да се разделят на две части /в двата края/
Със своя красив дизаин успешно заместват завесите в дома. Придават уют и елегантност на помещението.
Роло щори
Роло щориРоло щорите са вътрешни хоризонтални щори от плат с голямо разнообразие от десени и платове. Покриват плътно прозореца и спомагат за подобра топлоизолация през летните месеци. Предлагат се в два вариянта: система с водачи и без водачи.Роло щорите с водачи са подходящи за отваряемите части на прозорците.Изработват се от антистатични материи и са лесни за подръжка.

 
Дървени хоризонтални

 
Роло Ден и Нощ

 
Плисе

 
Римски

 
Бамбукови

 

Мрежи против насекоми
Мрежите против насекоми могат да бъдат статични и ролетни.
Статични комарници
Статичните са подходящи за прозорци, при които не се налага преминаване през пространството или преместване на мрежата. Ако има достъп до прозореца отвън, могат сезонно да се прибират.
Ролетни комарници
Ролетните комарници са оптмалния вариант на вашия прозорец: може да си го прибирате и спускате по ваше желание. В зимните месеци комарната мрежа може да бъде прибрана, което значително удължава трайността й. Лесното прибиране на комарника улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца
Scroll to top